PSICOTER└PIES:
└REA DE TER└PIES ALTERNATIVES:     NATURA i SALUT 9, 10 i 11 de Juliol 2021
     Facilitat per Isabel Torres, Carina Coll i J¨lia Mora


Des de Gestalt Banyoles, i facilitat per tres terapeutes, us oferim un espai de nutriciˇ en tots els sentits. Nutriciˇ per cos, ment i Ónima. Meditaciˇ i ioga de bon matÝ a la natura, activitats per reconnectar amb tu a travÚs de la veu i de la dansa lliure, autocura amb propostes de massatges i elaboracions amb plantes medicinals… Tot aix˛ en un ambient distŔs, en una casa rural al costat del bosc, acollit des de l’escolta i la presŔncia, i embolicallades per l’energia que sorgeix quan les dones ens trobem i compartim.

L’alimentaciˇ serÓ un pilar important en aquests tres dies, que acompanyi la desintoxicaciˇ i la reconnexiˇ amb la teva salut. Alimentaciˇ conscient, vegetariana i sense gluten, amb aliments frescos i ecol˛gics.

La casa estÓ ubicada a Mieres, enmig de la natura. Tenim una sala preciosa pels treballs i tambÚ tots els exteriors. Les habitacions sˇn de tres places amb bany propi.


Regala’t uns dies de vacances diferents! Un retir fet amb amb el cor!


Per fer la inscripciˇ: S'ha de fer la paga i senyal de 123€ abans de finals de maig per entrar en el descompte del 10% i la resta s'abonarÓ el primer dia del taller: 120€ en metÓlic.

Qualsevol altre dubte o pregunta ens pots trucar al 699127451 i estarem encantades de contestar-te