Horari: Divendres de 10h a 11'30h.
    Aportació: 35€ mensuals

Kundalini Yoga, el ioga de la consciència, és el ioga més antic que es coneix. És una disciplina sagrada que prové de l’India i comprèn, de forma integral, totes les branques del ioga. És un ioga dinàmic i vital, en el que es treballen tots els aspectes de l’ésser humà, capaç de provocar una profunda transformació tant interior com exterior.

Les classes de Kundalini Yoga comprenen asanes, pranayama, meditació, mantres i relaxació. Més que una simple pràctica, és una filosofia de vida que inclou, entre d’altres ensenyances sobre salut i nutrició, sobre les relacions entre els homes i les dones, a la vegada que ofereix una visió global de l’ésser humà en relació amb l’univers i amb un mateix.

Imparteix:

Marta Burch Brujats. Diplomada en Naturopatía, Reflexología Podal i Flors de Bach per l’Institut Heilpraktiker de Barcelona (2000). Diplomada en Acupuntura per l’Escola Cenac de Barcelona (2004). Professora de Kundalini Yoga, segons les ensenyances de Yogui Bhajan per l’Escola Anandpur de Barcelona (2012) i reconeguda per l’AEKY (Associació Espanyola de Kundalini Yoga).