Aprendre a parar, baixar el ritme. Fer-nos presents, aquí i ara. Anar endins. Connectar amb la calma i el benestar que sempre són dins nostre. Conèixer-nos: els nostres estressors, els nostres pensaments i emocions persistents, les nostres reaccions automàtiques, la nostra veu autocrítica. Veure’ls amb perspectiva. Aprendre a gestionar-los. Adquirir eines per a l’equilibri, per a gestionar millor l’ansietat i l’estrès. Navegar millor les nostres tempestes internes i les externes. Ser més resilients i feliços. I fer-nos ben presents en el nostre dia a dia, vivint-lo més i millor…

El Mindfulness són un conjunt de tècniques de meditació, relaxació i consciència corporal i emocional que ens porten a l’autoconeixement, a la presència plena en l’aquí i l’ara, a la consciència, i ens aporten calma, claredat, equilibri, benestar, creixement i joia de viure. Amb una sòlida base científica, el Mindfulness és una eina d’autoconeixement, treball personal i benestar indicada per a qualsevol persona. 

A Gestalt Banyoles s’ofereix en tres formats: classes setmanals de Mindfulness, cursos intensius de Mindfulness de vuit setmanes de duració o bé sessions individuals.