Tallerista: Albert SerranoVols aprendre Astrologia Intuïtiva? Conèixer la teva carta astral i aprendre a interpretar?

L' astrologia intuïtiva Vedanta ens ajuda a reconèixer qui som realment. Ens ajuda a trobar les eines que ens permeten ser lliures, incrementant el nivell de presència educant la ment a estar aquí i ara. Ens ajuda a promoure el no-dubte i la seguretat personal, al ser conscients dels propis dons i talents, i utilitzant la intuïció, el discerniment i la comprensió.

Per començar a aprendre astrologia començarem per conèixer els planetes que ens influeixen, la seva casa, el seu signe i aspecte. En cada taller s’explicarà un  tastet de mitologia grega, per tal de conèixer l’arquetip del planeta,  i també analitzarem la seva energia, les seves característiques i les seves simetries. Una vegada coneixem la seva representació,  s’interpretarà el planeta en sí a cada component del grup a través de la seva carta astral, per tal de conèixer com afecta en la nostra personalitat i estructura mental. I buscarem solucions per tal d’activar el planeta amb tot el seu potencial, i comprendre els bloquejos que ens pot portar si no utilitzem bé l’energia del planeta.

Tallers: Centre Gestalt: 1 tarda o matí cada quinze dies. Duració de 4 hores cada taller.

PRIMER MÒDUL
1-Presentació del Curs: ASCENDENT
2-MART:  Principi d’acció: el guerrer, l' energia, el moviment...
3-VENUS: Principi d’harmonia: les relacions, l’amor, l’autoestima, la bellesa, l’art...
4-MERCURI: Principi de contacte: la comunicació...
5-LA LLUNA: Principi de indefinició: la nit, els nens, les emocions, la mare...
6-EL SOL: Principi d’ordre:  la jerarquia, la expressió, el que un vol...
PREU: 250 EUROS

SEGON MÒDUL
7-Júpiter: Principi de normativitat: les normes, les lleis, la culpa, els judicis...
8-Saturn: Principi de concreció:  lo estable, l’esforç, les pors, la frustració...
9-Urà: Principi de immediatesa: la rebeldia, el nou, trencar amb el  establert...
10-Neptú: Principi de extremisme: el  subtil, dissolució, la espiritualitat..
11-Plutó:   Principi de absència-integració: la transformació, els traumes...
PREU:  250 EUROS

TERCER MÒDUL
11- LES 12 RODES DE LA FORTUNA: Taller  per trobar la Roda de la fortuna general i les altres 11 Rodes de la fortuna que ens donarà llum  per solucionar els problemes i dificultats que puguem tenir  en les nostres cases astrològiques.  Interpretarem  a cada assistent alguna de les rodes. Es començarà a aprendre les estrelles de l’HIPERZODIAC
12-ELS 12  PUNTS DE MORT I RENAIXEMENT.  Buscarem en la nostra carta astral, els 12 punts de mort i renaixement, per tal de poder tenir un camí per tal de poder-nos transformar i provocar canvis en les nostres vides.  Continuarem buscant les estrelles de l’HIPERZODIAC.
13- LA REVOLUCIÓ SOLAR I TRÀNSITS: Aprendrem a interpretar la  revolució solar, per conèixer com ens influeixen els astres durant l’any actual, per poder conscienciar-nos de  les nostres dificultats i bloquejos i aprofitar els planetes en benefici propi.
14. LA PART FOSCA DE LA CARTA ASTRAL. Buscarem en la nostra carta astral, els punts foscos, el que amaguem, el que no expressem, els bloquejos profunds, el que no volem que ens vegin per tal de donar-li llum i obrir el nostre potencial intern.
15. QUIRÓ: EL SANADOR FERIT. LA FERIDA QUE PORTEM A DINS. Mitologia i interpretació de quiró en la nostra carta astral. Donar llum a aquella ferida que portem i que costa de sanar. Interpretació als assistents.
PREU: 250 EUROS

OBJECTIUS:
- Autoconeixement
- Aprendre a intuir
- Comprendre el perquè dels nostre bloquejos
- Conèixer tot el nostre potencial i activar-lo
- Aprendre a interpretar la carta astral
- Pautes educatives per a nens